Αρχική Σελίδα

Luoyang Tailian New Material Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Νέα Co. υλικών Tailian Luoyang, ΕΠΕ.

 

                Η επίγεια περιοχή περισσότερων από 60000 τετραγωνικών μέτρων με την αρχική επένδυση RMB 0,28 δισεκατομμυρίων (μέχρι 0,8 δισεκατομμύρια σύμφωνα με το πρόγραμμα), νέα Co. υλικών Luoyang Tailian, ΕΠΕ καθιερώνεται το 2016 και βρίσκεται στο δρόμο Weiliu, συστάδα ανατολικής βιομηχανίας της κομητείας Yichuan, πόλη Luoyang, επαρχία Henan, που ειδικεύεται στην κατασκευή της εμπορικής τυποποιημένης σπείρας αλουμινίου, του φύλλου αλουμινίου και του περαιτέρω προς τα κάτω φύλλου αλουμινίου αλουμινίου για τον ηλεκτρολυτικό πυκνωτή (χαραγμένο φύλλο αλουμινίου και διαμορφωμένο φύλλο αλουμινίου), της ταινίας φύλλων αλουμινίου αλουμινίου, του φύλλου αλουμινίου κυψελωτού αλουμινίου, του φύλλου αλουμινίου διακοσμήσεων και του πιάτου αλουμινίου CP.

Luoyang Tailian New Material Co., Ltd.

                 Αυτήν την περίοδο οι εγκαταστάσεις μας αποτελούνται από δύο γραμμές παραγωγής φύλλων αλουμινίου αλουμινίου φ280*φ850*2000mm, cold-rolling γραμμής παραγωγής (πλάτος 1850mm), τεσσάρων 60 κενών ανοπτώντας φούρνων τόνου, δύο ενέργεια 60 τόνου - ανοπτώντας φούρνοι αποταμίευσης, δύο κάθετων σκίζοντας μηχανών, τριών οριζόντιων σκίζοντας μηχανών (πλάτος 1650mm), του δέκα χαραγμένου φύλλου αλουμινίου και των διαμορφωμένων γραμμών παραγωγής φύλλων αλουμινίου, δύο γραμμές παραγωγής του ντυμένου φύλλου αλουμινίου για τον έξοχο ηλεκτρολυτικό πυκνωτή, το τυποποιημένο εργαστήριο και άλλες ενισχυτικές εγκαταστάσεις.

Luoyang Tailian New Material Co., Ltd.

                 Είμαστε εξοπλισμένοι με τον προηγμένο εξοπλισμό, τις πλήρεις εγκαταστάσεις, την έμπειρη διαχείριση, την έρευνα και την ανάπτυξη της ομάδας. Έχουμε τα πολλαπλάσια εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την παραγωγή φύλλων αλουμινίου αλουμινίου καθόδων. Τα προϊόντα μας γίνονται αποδεκτά ευρέως από τους πελάτες στην αγορά, τόσο καλός όσο και τα ιαπωνικά και νοτιοκορεατικά προϊόντα.

 

                 Στην παρούσα κατάσταση μάρκετινγκ θα κρατήσουμε αφιερωμένος στην ποιότητα των προϊόντων και την ηθική μάρκετινγκ που αναπτύσσονται μαζί με τους πελάτες μας και που κάνουν το καλύτερο για να φέρουμε τα προϊόντα και την υπηρεσία μας σε ένα κύριο επίπεδο στη βιομηχανία.

Luoyang Tailian New Material Co., Ltd.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας
Luoyang Tailian New Material Co., Ltd. Luoyang Tailian New Material Co., Ltd. Luoyang Tailian New Material Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Διακοσμητικό φύλλο αλουμινίου αλουμινίου για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Διακοσμητικό φύλλο αλουμινίου αλουμινίου για τις πωλήσεις