Αρχική Σελίδα

Luoyang Tailian New Material Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

1 2 3 4
Luoyang Tailian New Material Co., Ltd. Luoyang Tailian New Material Co., Ltd. Luoyang Tailian New Material Co., Ltd. Luoyang Tailian New Material Co., Ltd.
Άποψη 1 εγκαταστάσεων
Άποψη 2 εγκαταστάσεων
Άποψη 3 εγκαταστάσεων
Άποψη 4 εγκαταστάσεων

Άποψη 1 εγκαταστάσεων

Άποψη 2 εγκαταστάσεων

Άποψη 3 εγκαταστάσεων

Άποψη 4 εγκαταστάσεων

1 2
Luoyang Tailian New Material Co., Ltd. Luoyang Tailian New Material Co., Ltd.
Καινοτόμος επιχείρηση επιστήμης και τεχνολογίας
Δημοτικό κέντρο επιχειρηματικής Ε&Α

Καινοτόμος επιχείρηση επιστήμης και τεχνολογίας

Δημοτικό κέντρο επιχειρηματικής Ε&Α

Δημοτικό κέντρο επιχειρηματικής Ε&Α που διορίζεται από NSTB Luoyang τον κλάδο

 • Γραμμή Παραγωγής

  Η επιχείρησή μας έχει δύο σύνολα του πιό προηγμένου πετώντας μύλου στη βιομηχανία επεξεργασίας αργιλίου (μέγιστο πλάτος 1900mm), ένας κρύος κυλώντας μύλος 1750mm (AFC με το αυτόματο σύστημα ελέγχου μορφής πιάτων), 2 σύνολα Zhuo Shen 2000mm μύλος φύλλων αλουμινίου (AFC με το αυτόματο σύστημα ελέγχου μορφής πιάτων), ηλεκτρονική γραμμή 16 διάβρωσης φύλλων αλουμινίου.

   

  Τα κύρια προϊόντα μας είναι διακοσμητικό φύλλο αλουμινίου αργιλίου, ηλεκτρονικό φύλλο αλουμινίου αργιλίου δύο σειρές, των οποίων η ηλεκτρονική βαθύς-επεξεργασία φύλλων αλουμινίου αργιλίου, εμείς θα χτίσει τις μεγαλύτερες ηλεκτρολυτικές κατασκευαστικές επιχειρήσεις φύλλων αλουμινίου αργιλίου καθόδων πυκνωτών. Η Co. ΕΠΕ της Ταϊβάν έχει συμμετάσχει στην έρευνα και η ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή του εξοπλισμού φύλλων αλουμινίου καθόδων βελτίωσε την εμπειρία πωλήσεων προϊόντων, την ανάπτυξη τεχνολογίας υποστήριξης τεχνικής βοήθειας της Ιαπωνίας, και την τεχνική συνεργασία με διάφορα εσωτερικά πανεπιστήμια. Οι κατηγορίες προϊόντων επιχείρησης που καλύπτουν ολόκληρη τη σειρά της διάβρωσης του φύλλου αλουμινίου καθόδων, στο φύλλο αλουμινίου καθόδων, την ανίχνευση ποιότητας των προϊόντων σύμφωνα με τους Ιάπωνες eiaj-rc-2364 και τα ιαπωνικά πρότυπα JCC, με την προηγμένη τεχνολογία κατασκευής της, ωριμάζουν την τεχνολογία παραγωγής, αυστηρός έλεγχος διεργασίας, αξιόπιστος εξοπλισμός δοκιμής, για να εξασφαλίσουν απόδοση ποιότητας των προϊόντων, η ποιότητα έχει φθάσει στο διεθνές προηγμένο επίπεδο παρόμοιου μάρκετινγκ πελατών προϊόντων, καλύπτοντας σημαντικό εσωτερικό και ξένο πυκνωτή κατασκευαστικής εταιρείας. Η εστίαση επιχείρησης στο ταλέντο υψηλής τεχνολογίας και τη συλλογή και την εφαρμογή γνώσης τεχνολογίας, έχει μηχανικούς καθηγητή επιπέδων και δύο γιατρούς, οι ανώτεροι μηχανικοί και ο καθηγητής Πανεπιστημίου στο τμήμα συνεργασίας επιχείρησης υλικών και προωθούν από κοινού την τεχνολογική πρόοδο και η τεχνολογική καινοτομία για να εξασφαλίσει τα προϊόντα προσαρμόζεται συνεχώς στην ανάπτυξη αγοράς και η απαίτηση, αναπτύσσει «παραγωγή παραγωγής», το στόχο «παραγωγής ερευνητικής επιφύλαξης», για να χτίσει μια παγκόσμιας ποιότητας παραγωγή αργιλίου των νέων επιχειρήσεων υλικών.

   

   

 • OEM / ODM

  OEM/ODM υπηρεσίες θα μπορούσαμε να παρέχουμε: 

  >>Ανόπτηση

  >>Κύλισμα φύλλων αλουμινίου

  >>Σχισμή

  >>Φύλλο αλουμινίου χαρακτική

  >>Διατήρηση σταθερής ατμοσφαιρικής πιέσεως φύλλων αλουμινίου

   

 • Ε & Α

  Η επιχείρησή μας, νέα υλική Co. Luoyang Tailian, ΕΠΕ, έχει απονεμηθεί «την καινοτόμο επιχείρηση επιστήμης και τεχνολογίας» από την κυβέρνηση της κομητείας Yichuan επιπλέον, έχουμε διοριστεί ως κέντρο επιχειρηματικής Ε&Α πόλεων από το δημοτικό γραφείο επιστήμης και τεχνολογίας της πόλης Luoyang.

   

  Εσωτερικά να μιλήσουν όταν το βιομηχανικό επαγγελματισμό, μια δέσμη των επαγγελματιών αλουμινίου από την Ιαπωνία κ.λπ. έχουν συμμετεχθεί στην ανάπτυξη και την έρευνα ολόκληρου του προγράμματός μας από την πολύ αρχή, την ποικιλία από τη ρίψη αλουμινίου, το κύλισμα στη βαθιά επεξεργασία αλουμινίου συμπεριλαμβανομένου του φύλλου αλουμινίου αλουμινίου χαρακτική και τη διατήρηση σταθερής ατμοσφαιρικής πιέσεως κ.λπ. 

Στοιχεία επικοινωνίας
Luoyang Tailian New Material Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Crystal Zhang

Τηλ.:: 86-379-69501777

Φαξ: 86-379-69501777

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)